Over ons

Aangenaam kennis te maken

Ik ben Jerry Grando, administrateur in Amsterdam. Al meer dan 16 jaar help ik hardwerkende ondernemers die serieus zijn over hun bedrijf maar onzeker over hun boekhouding.

Bij een gezond bedrijf hoort een gezonde administratie. Samen met mijn team van (loon)administrateurs help ik je daarbij. En dat vergroot je succeskansen als ondernemer aanzienlijk. Het zorgt voor inzicht en je krijgt weer grip op je bedrijf. In al die jaren is er nog nooit een klant van ons failliet gegaan. Ons kantoor is aangesloten bij het NOAB, de branchevereniging voor administratiekantoren. Dat is een kwaliteitscheck waardoor je als klant extra safe bij ons zit.

De menselijke boekhouder

Waar cijfers en mensen samenkomen ben ik op m’n best. Voor mijn klanten ga ik tot het uiterste, maar altijd met een lach op het gezicht. Als ervaren boekhouder weet ik hoe de hazen lopen bij de Belastingdienst. Dat praat net wat makkelijker. Ik weet wat reëel en haalbaar is en ik zet het belang van mijn cliënten altijd voorop.

Discipline met een glimlach

Je administratie uitbesteden is teamwork. Ik werk punctueel en zorg dat ruim op tijd alles is geregeld. Dat vraagt ook wat van jou als ondernemer. Ik werk transparant en duidelijk zodat je altijd precies weet wat je aan moet leveren en wanneer. Ik blijf je vriendelijk achter de broek aanzitten als dat nodig is. Zodat we op het juiste moment de belangrijke puzzelstukjes bij elkaar hebben.

Mee-ondernemen

Slim ondernemen betekent slim boekhouden. Verwacht je investeringen? Zijn er nog kosten te boeken op dit jaar? Met welke fiscale wet- en regelgeving heb je te maken? Ik denk actief met je mee en zorg dat we dit soort vragen vóór zijn. Ik kruip in de huid van jouw bedrijf zodat we slimme keuzes kunnen maken. Dat levert je als onderneming veel meer geld en inzicht op.

Advies op maat