Diensten

Creëer rust in je bedrijf

Wij regelen de administratie voor ZZP’ers en MKB’ers die willen dat hun harde werk loont. We halen samen de stress uit je bedrijf en brengen orde op zaken. Of je nu alleen je aangifte of jaarrekening wil uitbesteden of je gehele administratie wil overdragen, ons kantoor kan alle aspecten van je boekhouding uit handen nemen.

Zaken op orde

Wat doen wij?

Belastingadvies

Een gezonde bedrijfsvoering zonder te veel te betalen: daarvoor is het belangrijk dat er een specialist met je meedenkt. Welke keuzes moet je maken? Wat is nú slim om te doen als je straks meer geld wil overhouden?

Boekhouden en ondernemen: het is eigenlijk een spel. En dat spel hebben we in de vingers. We kennen de ‘geheimen’ van de Belastingdienst, zijn niet bang om te onderhandelen en het onderste uit de kan te halen voor onze klanten. Jouw belang en jouw onderneming staat bij ons op één. Door onze permanente bijscholing kennen we de laatste wet- en regelgeving waardoor je nooit te veel betaalt. Wij hebben een goede relatie met de Belastingdienst waardoor we zaken snel voor elkaar krijgen.

Bedrijfsadministratie

Een goede, gedegen administratie voorkomt problemen. Het zorgt dat je bedrijf financieel in topconditie blijft omdat je inzicht krijgt in hoe je onderneming ervoor staat.  Misschien wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar je gehele boekhouding, of wil je alleen je aangifte omzetbelasting, jaaraangifte of jaarrekening uitbesteden. Wij helpen om alle cijfers inzichtelijk te maken zodat je weer grip krijgt op je ondernemerschap.

Boekhouding en salarisadministratie

Voor kleine ondernemers met één of enkele personeelsleden kan salarisadministratie een behoorlijke klus zijn. Misschien weerhoudt het papierwerk je er zelfs van om uit te breiden.
Zonde!

Wij verzorgen de verloning en administratie van je kleine personeelsbestand. Wij kennen de wetgeving en zorgen dat alles nauwkeurig is geregeld. Een goede salarisadministratie zorgt
ervoor dat je mensen tevreden blijven en je personeel goed en op tijd wordt betaald.

Advies en consultancy

Soms is het fijn als iemand met je meekijkt. Misschien sta je op het punt om belangrijke stappen te zetten. Dat hoef je niet alleen te doen. Wij adviseren je met een ondernemende blik en helpen je om slimme keuzes te maken op het gebied van financiën en belastingen. Zodat je bedrijf gezond verder kan groeien.